Central, vila lux, pretabil birouri si apartament

€475,000

Descriere

Agentia HOC Imobiliare va ofera spre vanzare o vila deosebita ,situata central.
Vila lux de 400 m2 utili ,construita pe 4 nivele si amenajata la interior cu lambriuri din stejar si tapet in stil boieresc cu gradina de 130m2 placata cu gresie si acoperita cu lambriu si carton stil tigla (terenul total fiind de 250m2). Vila are 2 intrari separate cu doua scari separate, plus lift (de la subsol la mansarda),pretabil restaurant,birouri ,casa de avocatura , notariat, birouri pentru firma,gradinita,after school, clinica medicala,camin de batrini, bar cu circuit inchis , club masonic,etc.
Subsol are 70m2 un grup sanitar si camere pentru depozitare,statie lift. Peretii sunt acoperiti cu faianta iar pardoseala cu gresie .
Parterul de 120m2 open space este placat cu lambriuri de stejar lucrate manual si cu tapet in stil boieresc cu un semineu pe lemne functionabil , un birou contabil, un spatiu tehnic pt centrala ce incalzeste subsolul si parterul ,statia lift,2 grupuri sanitare placate cu gresie si faianta in stil gotic .
Etajul are 120m2 open space este placat cu lambriuri de stejar lucrate manual si cu tapet in stil boieresc 2 grupuri sanitare placate cu gresie si faianta in stil gotic , o camera pentru mama si copilul ,o baie de serviciu,cetrala termica ce incalzeste etajul si mansarda , statie lift, plus 2 balcoane.
Mansarda de 90 m2 open space plus 1 grup sanitar si un birou Privat,statie lift, in mansarda se pot face camere pt locuit.
An constructie 2007
Pret 475.000 Euro
Detalii 0752042021
www.hocimobiliare.ro

Detalii Suplimentare

  • Vila Lux -Centrala
    475.000 Euro Negociabil

Locație

Distribuie

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *